Луната не е „във форма“! Отлагайте важните ангажименти

Луната се движи в последните градуси на Скорпион. От 04:05 до 11:27 ч. преминава на празен ход и след това се премества в знак Стрелец. Да не се предприема нищо важно, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

„6-ят лунен ден е добър за получаване на радост и удовлетворение на страстите. Благоприятен е за умствени, интелектуални и духовни занимания. Ден на интуицията и информацията е. Подходящ е да подмладяващи процедури и очистване както физическо, така и духовно. Казва се, че ако е блокиран десният ви синус, не трябва да се яде докато не се отпуши. Не е подходящо за всичко, което е заплетено, както и за дела, които ще изискват много време за осъществяване“, предупреждава астрологът.

„Времето е добро за общуване с началници, за планирано пътуване, за покупки на текстилни изделия и за дела, които трябва бързо да бъдат свършени. Днес мислете по-малко. Не затормозявайте съзнанието си с житейски грижи. Оставете мислите свободно да плават. Вашето самочувствие ще зависи преимуществено от поведението ви. Ако сте тъжни, ще започнат да ви мъчат хронически недъзи. Ако съумеете да се отпуснете, нищо няма да ви заболи“, добавя Ивелина Пенчева, цитирана от „Пик“.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене