Павел Головодов бе върнат в тима на ЦСКА-София след отстраняването му

Новината бе потвърдена от шефа на ДЮШ на „армейците“ Стефан Яръмов, с което на практика даде да се разбере, че неврокопчанинът може да бъде видян още в следващия мач на втория тим на клуба

Той ще бъде в Поморие, а до тогава младият талант ще може да използва двете седмици заради участиет на националите ни в световните квалификации срещу Франция и Швеция, за да навакса във формата си и да убеди треньорския състав в това да бъде включен поне в групата за срещата.

Както е известно,роденият в Гоце Делчев талант бе отстранен да не попада в групата на дублиращия отбор на „червените“ до второ нареждане заради системно нарушаване на спортния режим. По повод връщането му в отбора Стефан Яръмов каза:

„Павел Головодов е много добро момче по характер, но според мен може би все още не осъзнава нещата, трагедията, която се случи с него -че точно сега се формира като футболист и тези, които го тупат по рамото и му казват, че е най-добрият, му правят мечешка услуга.

Павел мисли, че нещата могат да се получат само с отбиване на номера на тренировки и ако играе на ходом в мачовете, но това не е така. Искаме да го запазим и да му покажем правилния път, затова се взеха тези мерки. Той е един от любимците на феновете и затова стана известен случаят с него. И други са наказани.

Недоспиването, храненето и неспазването на личния режим, тези неща те оформят като футболист и си личат на терена. И това му пролича в последните мачове. Виждаме, че сега тренира много усърдно, взе си поука и очаквам в близко време да се появи в игра“, завърши Стефан Яръмов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене