Искам думата! Читател на вестник „Градът“: Георги Юруков е партиен велможа и мекере!

Здравейте, приятели от вестник „Градът“, гледам, че Топ Преса ражда доверие и респект у читателите с ма­териал за човек на Георги Юруков.

Познавам хитреца – партиен велможа от казармата. Дока­то ние търпяхме изтощителен режим на физическа и огнева подготовка в студ и пек, това мамино синче (племенник на началник-щаба на граничния отряд) седеше на топло в те­леграфа и ежедневно носе­ше „секретната“ поща с едно куфарче, облечен в чистичка изгладена униформа.

Подиграваше ни се, когато се прибирахме целите в кал от тактическа подготовка и стрелби.

Сетне, понеже не го приеха по нормалния ред да следва, бе настанен в УКВ завода и чрез т. нар. Рабфак приет да следва право в Симеоново (за ваше сведение, аз също исках да уча за следовател, но след като проучиха доку­ментите ми, казаха, че нямам право. Имал съм роднини, засегнати от мероприятията на „народната“ власт. Дядо Атанас, бог да го прости, е бил твърде непредпазлив в при­казките).

Та това Юруково мекере стигна до съветник на Пър­ванов. В момента е в НОИ, а ГЕРБ е на власт. Какво прави там?

Питайте и вие, вземете при­мер от колегите от Топ Преса и нищете този хитрец.

С уважение,

Иван Стаматов

КОМЕНТАР НА ВЕСТНИК „ГРА­ДЪТ“:

Благодарим за мнението и позицията, тя ни звучи инте­ресна и заслужава да види бял свят. Всеки има право на глас и трибуна, стига да има какво да каже. Вестник „Гра­дът“ обаче не работи тенден­циозно срещу този или онзи, вестник „Градът“ разследва сигнали, факти, версии и ро­дените след това хипотези. Ето защо за да работим по някоя тема, трябва да ни съ­действате с факти и докумен­ти. Не само с мнение, защото единственото, което ни оста­ва, е да го публикуваме и да чакаме реакции и от други хора…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене