БСП-Струмяни откри нов клуб в село Микрево, областният лидер Николай Бошкилов връчи партийни билети

Общинският съвет на БСП в Струмяни откри нов клуб на БСП в село Микрево. На церемонията, която се състоя днес по обяд, присъстваха областният председател на БСП-Благоевград Николай Бошкилов, членове на Националния съвет на БСП, кметът на община Кресна Николай Георгиев, както и десетки жители на община Струмяни.

„БСП не е имала офис в този район от далечната 1989 година. Желанието ни е всеки, който носи в сърцето си лявата идея и ценности, да се развива в клубовете по места. Поздравявам новите членове и желая на всички победа в предстоящия вот“, коментира лидерът на социалистите в Пиринско Николай Бошкилов.

Преди откриването на партийния клуб присъстващите положиха цветя и венци пред мемориала на загинали антифашисти, намиращ се в непосредствена близост до новата Червена къща в Микрево.

Церемонията продължи с освет и завърши с тържествено раздаване на партийни билети на новоприетите членове в община Струмяни. Партийните билети бяха връчени лично от областния председател на БСП Благоевград Николай Бошкилов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене