ЦСКА се окичи с титлата на турнира за 70-годишнината на волейбола в Разлог

Мъжкият отбор на ЦСКА (София) се оказа най-добрият сред всички участници и спечели турнира в чест на 70 години волейбол в Разлог

На финала в зала „Септември“ воденият от Александър Попов тим надигра с 3:1 (25:15, 20:25, 25:19, 25:23) домакините от „Пирин“(Разлог). В състава на „армейците“ за двубоя бе и Николай Николов, който не бе в състава за volejbol-razlog-2полуфинала ден по-рано. Централният блокировач направи много силен мач, като отбеляза 16 точки (7 от които от блокада, 56 % в нападение). Топ реализатор бе Иван volejbol-razlog-1Крачев с 20 (4 аса, 62 % в атака).

За „Пирин“ много добро включване направи Боян Иванов, който се появи във втората част и стана най-резултатен за тима си с 19 точки (1 ас, 2 блокади, 55 % в атака). Георги Елчинов, който във втория гейм заигра като диагонал, добави 13 (3 аса, 1 блокада, 33 % в нападение).

Преди това на малкия финал „Марек Юнион-Ивкони“ спечели третото място в турнира, следкато надигра с 3:0 (25:20, 25:21, 25:23) македонския Струмица.

Купата „70 години волейбол в Разлог“ връчи кметът на Община Разлог Красимир Герчев, а заvolejbol-razlog всички състезатели имаше плакети с логото на юбилея.

Ивица Ильоски, президент на ВК „Тетово“ връчи плакет на д-р Радко Тумбев председател на УС на ВК „Пирин“, по повод годишнината от създаването на отбора. 

Юбилейният турнир, който продължи два дни, бе финалът от мероприятията, посветени на годишнината от създаването на ВК „Пирин“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене