СКАНДАЛ!!! Пълен резил за школата на „Пирин“(Благоевград). Толкова си могат или тото? Това се питат феновете

Смятаната за една от най-големите и добри школи в България доказва, че се намира в криза и от времето, когато всички се страхуваха от нея е останал само споменът

„Орлетата“ затвърдиха идеята, че са на автопилот и както в много други школи в България по-важен се оказва хонорарът на треньорите, отколкото с какво разполага тимът Естествено, че е проблем и фактът, че ако по времето на развития комунизъм всички таланти от областта отиваха в Благоевград, за да станат част от интерната и бе извиличан екстракта от всеки набор, сега има други далеч по-атрактивни възможности и в най-големия град на Югозапада не остава топкачеството. Това се доказва, след като е видя, че в елитните юношески групи нещата не стоят добре и думите на много специалисти, че школата отдавна е пресъхнала е ясно на всички. Че децата още на по 14-15 години отиват я в „Левски“, я в ДИТ,Литекс или „Лудогорец“ е повече от ясно, а и има защо. Никой не може да отрече, че докато там правеха много за ДЮШ в Благоевград се правеше всичко, за да се разруши интерната и всеки да си вземе някакво парченце от нещо, което отдавна бе признато. То си беше истинска фабрика, и то печеливша. Само че от чистачката в общината или областната ууправа, всеки се нареди да си вземе по нещо от интерната – я прозорец, я врата, пък ако може и нещо повече, още по-добре. Показателно за случващото се е последният факт – две загуби в елитните групи с по 0:6 в един ден,вече е много!
Най-напред преди обяд юношите до 17 години загубиха от „Лудогорец“, което някои сигурно ще оправдаят. Все пак момчетата на Юри Васев са лидери в елитната група в тази възраст. Да, но след обяд във Варна и юношите до 19 години загубиха от „Черно море“ със същия резултат 0:6. Вярно е има и такива дни ще каже някой. Ама и в предишното си гостуване орлетата до 19 години паднаха с 0:7 от „Левски“. Така че какво става с една от големите школи в България??? Нищо!!! Със сигурност, едно голямо нищо! Може пък да става дума и за тото!!! Де да знаеш, все пак в някои заложни  къщи вече залагат на всичко, само още не са започнали на подготвителните групи от 6-7 годишните момчета, но и това явно предстои!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене