Автосервиз открива нови работни места по програмата за “Развитие на човешките ресурси”

На 28-и септември Кар Рефайн ООД представи старта на проект “Нови работни места и устойчива заетост в “КАР РЕФАЙН” ЕООД”. На презентацията, в офиса на фирмата, присъстваха представители на водещи застрахователни дружества, колеги от бранша, журналисти и други заинтересовани лица.

Г-жа Рени Апостолова, управител на компанията, представи проекта, като акцентира на целите, основните дейности и резултатите от реализиране на проекта:

  • Основната цел, която предстои да се реализира, е да се създаде възможност за продължителна заетост, обучение и професионална реализация на безработни младежи до 29-годишна възраст и/или трайно безработни лица в областта на търговията и техническото обслужване на автомобили.
  • Основните дейности, които предстоят са:
    • Провеждане на подбор и избор на 13 безработни лица от София за обучение и професионална реализация в “Кар Рефайн” ЕООД.
    • Провеждане на обучение на автобояджии.
    • Създаване, оборудване и обзавеждане на 13 нови работни места в “Кар Рефайн”  ЕООД за подбраните безработни служители.
  • Най-важният резултат ще бъде осигуряването на заетост за 12 месеца на безработните лица на новите работни места в “Кар Рефайн”  ЕООД.

Визитка на АВТОЦЕНТЪР КАР РЕФАЙН

“Кар Рефайн” EООД стартира своята дейност като автосервиз за техническо обслужване и ремонт на автомобили през април 2014 година. Със сключване на договори с водещи застрахователни компании за доверен сервиз за автобоядисване, фирмата успява да се наложи с много добро качество на предлаганите услуги и изпълнение в срок, като Доверен сервиз.

Управлението на фирмата е насочено към разрастване и постигане на поставените цели – до края на 2016 година работният персонал да достигне 40 човека. Има опит в наемане, обучение на работници, правилно планиране на финансовите средства и изпълнение на поставените цели. Организацията на работа и предметът на дейност в автосервиза се изпълняват с бързина и ефективност.

В политиката на фирмата се залага на потенциала на млади специалисти, като осигуряваме възможност за обучение и шанс за младите хора да работят и придобият стаж и практически умения. Следвайки стратегията си за развитие, фирмата реализира проекта “Нови работни места и устойчива заетост в “КАР РЕФАЙН” ЕООД” с финансовата подкрепа на оперативна програма “Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020, по договор BG05M9OP001.003-0489-С01 с Министерство на труда и социалната политика чрез Главна дирекция “Европейски фондове, международни програми и проекти”.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене