Самолетът на Роналдо катастрофира в Барселона

Суперлуксозният частен самолет на звездата на „Реал“ Мадрид Кристиано Роналдо катастрофира при приземяване на летище „Ел Прат“ в Барселона. Португалецът скоро ще подпише нов многомилионен договор с Кралския клуб, а приходите ще бъдат добре дошли предвид очертаващия се разточителен ремонт, съобщава bTV.

Инцидентът се случил в понеделник вечерта. Очевидци разказват, че колесникът на машината се разбил при твърдия контакт с настилката и се наложило да бъдат задействани извънредни процедури на летищните власти. Една от пистите бе затворена, а пилотът получи медицинска помощ, въпреки че нараняванията му бяха съвсем леки.

Роналдо купи лъскавия „Гълфстрийм“ през миналата година срещу 18 млн. евро. Когато не го използва, футболистът го отдава под наем. Самолетът е катастрофирал именно при използването му от частна компания.

Самият Кристиано и близките му не са били на борда. По същото време 31-годишният носител на „Златната топка“ се намираше в Германия със съотборниците си от „Реал“ и се подготвяше за сблъсъка с „Борусия“ Дортмунд в Шампионската лига.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене