Без категория

Шок в Дупница: Освободиха задържаните за убийството на Отвертката – Карастоянови от ареста

Карастоянови

Софийският апелативен съд пусна от ареста тримата обвинени за убийството на бившият гард на Галеви – Николай Радев-Отвертката. Николай Карастоянов е под домашен арест, а брат му Иван и баща му Владимир са с мярка за неотклонение „подписка“, съобщи Блиц. Новината се разпространи мълниеносно в Дупница, никой не вярваше, че обвинените в тежко престъпление ще напуснат килиите толкова скоро. Защитата на Карастоянови фамилия адвокати Марковски си свършиха работата, коментират дупничани.

В момента д-р Николай Карастоянов е в хирургично отделение на болницата ,в която работи. Под сурдинка се говори, че той в отделението до него допускали посетители на свиждане – Дали е вярно няма официално потвръждение, но полицията проверява назначените да го охраняват ,дали наистина допускат посетители.

В същото време приятелите на Отвертката ежедневно посещават гроба му,според тях ще бъде направен огромен бял паметник на Николай Радев. Радев бе убит с остър предмет, в юмручна схватка с мъжете от фамилия Карастоянови. Поводът за кървавата разпра бяха неизяснени отношения между фамилията и Радев, в който централно място заема дъщерята на д-р Н- Карастоянов Владимира.

П. Петров.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене