Лудогорец Футбол Парк отваря врати за феновете в София

Футболен атракцион с много награди, осигурени от VIVACOM и SONY, ще радва феновете преди първия домакински мач на ПФК Лудогорец от Шампионска лига срещу европейския гранд Пари Сен Жермен

Българският футболен първенец посреща парижани на 28 септември на Националния стадион „Васил Левски“ в София, но още от 26 септември в центъра на столицата ще има впечатляващо предизвикателство за българските запалянковци.

Всички желаещи ще имат възможност да се забавляват в специално изградения аткракцион пред паметника на „Съветската армия” в София. Специалната зона за фенове ще бъде отворена за посетители на 26 септември и ще предлага емоции до 28 септември, преди началото на мача от Шампионската лига.

Футболният парк ще създава настроение преди всеки от трите домакински двубоя на Лудогорец в Шампионската лига, като преди двубоя с ПСЖ за първи път ще приема търсещите предизвикателства и забава любителите на футбола.

ПФК Лудогорец заедно със своите партньори VIVACOM и SONY ще дадат възможност на всички фенове да проверят футболните си умения в няколко различни категории, където ги очакват многобройни награди. Категориите са “точността на удара”, турнир по футбол в клетка, турнир по джаги, а за геймърите също ще има специална изненада – турнир по PS4 FIFA 2016.

ПФК Лудогорец допълнително ще зарадва всички фенове на футбола – целият отбор, влязъл в групите на Шампионската лига, ще посети футболния парк на 26 септември от 18 часа. Всички желаещи ще могат да се срещнат с футболистите, представляващи България в най-силния клубен футболен турнир, както и да получат автографи и възможност за снимки.

Представителите на медиите също ще имат възможност да говорят с футболистите за предстоящия мач с ПСЖ, но този път в различна и приятна обстановка.

Всички участници в игрите в ЛУДОГОРЕЦ Футбол Парк ще получат сувенири, а най-добрите – награди, осигурени от спонсорите на проявата VIVACOM и SONY.

Регистрацията за участие ще се извършва на място в Лудогорец Футбол Парк.

Програма на събитията

 Понеделник, 26 септември: 11,00 ч – 19,00 ч

(всеки желаещ може да се регистрира и да участва в предизвикателството)

 Понеделник, 26 септември: 18,00 ч

(среща с отбора на ПФК Лудогорец за фенове и медии)

 Вторник, 27 септември: 11,00 ч – 19,00 ч

(всеки желаещ може да се регистрира и да участва в предизвикателството)

 Сряда, 28 септември: 11,00 ч – 19,00 ч

(всеки желаещ може да се регистрира и да участва в предизвикателство)

sportove.net

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене