Без категория

Дъщерята и зетя на кмета на Симитли ще живеят в палата на Николай Галчев

Без име

Николай Динков – Нинджата и Полина се нанесоха преди 1 ден, извикаха прислужничка да чисти, тепърва ще купуват мебели

Дъщерята на кмета на Симитли Апостол Апостолов ще живее със семейството си в палата на благоевградския бизнесмен Николай Галчев. Полина и нейният съпруг Ни­колай Динков-Нинджата започнали да се нанасят във вторник в баровската къща на Баларбаши, което веднага би­ло забелязано от съседи.

„Стана оживено, през деня непре­къснато влизаха и излизаха хора, от­пред паркираха скъпи автомобили, а вечерта цялата къща грейна, обляна в светлина“, разказа наблюдателна ком­шийка. От уста на уста се разнесла мъл­вата, че голямата къща на баира има нови обитатели. Репортер на „Струма“ вчера отиде на място и завари кмет­ската щерка Полина в къщата. Тя се по­каза засмяна от високия дувар, спор­тно облечена и с навити руси букли.

„Ами ние сме от вчера тук. Как тол­кова бързо се разбра, като даже и ба­ща ми не знае“! За съжаление, не мога да отворя, тъй като Ники излезе навън и е заключил“, каза хубавата Полина. Тя обясни, че още дори не са преспа­ли в къщата, която била празна и те­първа ще се мебелира. Покрай новата стопанка щъкаше прислужничка, коя­то се беше захванала с почистването на двора и къщата. Полина не знаеше колко пари ще им струва битовият лукс, тъй като с финансовата част се занимавал Николай. Досега младото семейство живееше в апартамент в жк „Струмско“.

Кметът на Симитли Апостол Апосто­лов остана изненадан от вестта за но­вото жилище на дъщеря си. Засега няма регистрирана имотна сделка по продажбата на къщата. Недвижимият имот, който се разпростира върху площ от 675 кв.м, е собственост на фирма „Белс пропърти“ АД, където из­пълнителен директор е Радка Галчева- Витанова, дъщерята на бизнесмена Николай Галчев. През ноември 2013 г. имотът е ипотекиран по договор, който синът Любомир Галчев в качес­твото си на управител и представител на „Галчев инженеринг“ ООД сключва с „БМ Лизинг“АД за закупуване на но­ва строителна техника -10 багера, 4 самосвала, както и на употребявани машини, на обща стойност близо 1 милион евро. Лизинговият договор е обезпечен с договорна ипотека на по­ землени имоти, които са сред мате­риалните активи на фирмата.

Вестник „Струма“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене