Стефан Генов: За нас друга алтернатива освен победата срещу Монтана няма

„Длъжни сме да търсим победата срещу Монтана от първата до последната минута“. Това сподели наставникът на Пирин Стефан Генов преди утрешния мач срещу Монтана.

„Това е един от традиционно трудните съперници за Пирин, базирайки се на статистиката от последните два сезона. Колегата Кузмановски е подготвил добър отбор, сплав от млади и опитни футболисти“, допълни Генов.

Проблемите с невъзстановени футболисти продължават. Сега със стомашни болки е Антон Костадинов, а Стилиян Николов и Станислав Костов все още лекуват контузии и не са готови на 100% за игра.

Радостното е, че се отпуши новото попълнение Ндуйе Муйеци. На албанеца бе небходимо по- малко от час игра в официален мач, за да се разпише със зеления екип. Най- вероятно Муйеци ще бъде отново на върха на атаката и срещу Монтана. За Генов остава дилемата кой ще партнира на албанеца. С добри изяви в последния мач срещу Спартак в Плевен се отличиха Влади Златинов и Дани Младенов. Един от тях ще играе редом до Муйеци.

Наставникът на „орлетата“ се надява неговите футболисти да издържът физически в мача, тъй като това ще бъде трети двубой за тима в рамките на една седмица. Днес благоевградчани тренират на стадион „Христо Ботев“ в часа, в който ще проведе утрешната среща. А за нея зрителите ще могат да сядат само на първите два блока от сектор А.

Припомняме, че ДК на БФС налижи санкция, с която затвори частично сектора. Блокове 3,4 и 5 от единствения сектор А са затворени. Иначе цената на билетите е 5 лева, а двубоят започва в 19.00 часа.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене