Баба за пример! Доведената дъщеря на пророчицата Ванга не изпуска от поглед внуците си от пързалката

Валентин ГЕРЧЕВ
Доведената дъщеря на пророчицата Ванга – Венета, изпълни дълга си на любяща баба. В петък обичаната първородна рожба на световно признатата гадателка бе сред компанията на внуците си, дошли й на гости в Петрич. Тя предпочете да ги заведе в детския кът на питейно заведение в квартал „Поляните“. Баба Венета се радваше през цялото време на шумния детски смях на внуците си и не спря да ги обгрижва с обич.
Венета, която не е по интервютата и не иска медийна популярност, е научила урока си от известната си майка. И тя като Ванга никога не казва пред когото и да е своите исконни мечти, що се отнася до семейството. Венета, както видя Топ Преса, е не само последователка на майка си, но и я надминава. Тя показа пред югозападния таблоид, че е и майка за внуците си. Дали петричани ще я припознаят и като детето на пророчицата, е въпрос на време. Защото се намират и такива отзиви за нея. Че тя е случайно попаднала в къщата на пророчицата и е било само задължение на Ванга да я отгледа и изучи. Без други специални ангажименти. По думите на музейни работници в къщата-музей в Петрич, където всъщност Венета е израсла, тя никога не е стъпила в нея от откриването й. Без обясними причини от нейна страна.
Някои пък казват, че тя се страхува, защото при едно от посещенията си в къщата чула нещо като тропане. Това било свързано с духа на майка й, която за сетен път я нахокала. И музейните работници също са ставали свидетели на необясними явления в къщата, казаха те. Дали още в нея обитава духът на пророчицата, те не смеят да кажат със сто процента сигурност, но напълно са сигурни, че вътре става нещо странно.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене