СКАНДАЛ, СРАМ И ПОЗОР!!! Така ли трябва да изглежда едно дете не само на първия учебен ден?

Шокираща снимка се появи в една от групите за споделяне в социалната мрежа „Фейсбук“ и предизвика всеобщо недоволство

Малко момиченце с букет в ръка очаква да влезе в клас на първия учебен ден в столично школо. Визията на момичето е меко казано потресаваща, особено за първи учебен ден. То е с очила и скандално облекло, прилягащо повече на 30-годишна дама, отколкото на 10 годишно невинно дете, дръзнало да попива знания, пише Блиц. На кадъра, възмутил онлайн обществеността, се забелязва и друга жена, чиято рокля е прозрачна и гащите й се виждат. Твърде е възможно въпросната госпожа да е майка на детето.

Във „Фейсбук“ авторката на снимката Радост Крумова обясни защо е заснела чуждото дете. Публикуваме нейното обяснение без редакторска намеса:

„Понеже много се изписа по въпросът как съм могла да снимам горкото, ЧУЖДО дете искам да кажа, че днес дъщеря ми беше първокласничка и ме попита мамо тази леля на сватба ли е? Защо не коментирате, как са били заснети хилядите други ЧУЖДИ деца облечени в прилични за упилище дрехи?! Аман от псевдоморалисти! Точка по въпроса. И ако продължа да вижда подобни явления, да, ще пеодължа да ги снимам,защото мисля, че това е нормално! Не желая детето ми да мисли , че така трябва да изглежда в училище на първият учебен ден!“

Колко правилна е позицията на авторката на снимката оставяме на вас – читателите. За справка обаче, ние от ТОП ПРЕСА, публикуваме някои снимки на деца в различни училища, за да може parvi-ucheben-denмайката на момичето от снимката д14370023_1150554881705251_2694053290332702559_nа си припомни как обичайно ходят учениците и всички хора според изискванията на етикета на нормалния живот, а не на вариететната или плажната култура. Ако е забравила как стоят нещата, родителката на въпросното момиче нека погледне как са другите или просто да разгърне своите снимки като ученичка, ако е била някога такава, и да не се прави на излишно оригинална.  Какво остава, когато малкото момиченце parvi-ucheben-denпорасне? Дали така не се възпитава и поощрява появата на бъдещата безмозъчна и тъпоглава parvi-ucheben-denкифла? Или пък в желанието си да бъдат оригинални и тяхното дете, да се различава от останалите, майките и бащите просто губят мярка за реалност.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене