Феновете на невокопчани ще плащат билетче от 2 лв за мача „Вихрен“ и „Пирин“(Гоце Дечев) в Сандански

Новината бе потвърдена от ръководството на отбора от балнеокурорта 

То бе в противовес на твърденията за това, че ще бъде завишена цената за визитиращите запалянковци. От управата на домакините потвърдиха, че е имало подобен вариант, но в крайна сметка те са взели крайното решение да не увеличават стойността на входния билет, както се надяват впоследствие така да бъде и пи ответния двубой в Гоце Делчев. Управата на домакините иначе може да бъде оправдана за обсъжданото евентуално решение, след като все още ближат рани след гостуването на феновете на „Миньор“(Перник) на трибуните на стадиона в Сандански на 28 август. Тогава привържениците на „чуковете“ потвърдиха реномето си на едни от най-невъздържаните в България и нанесоха щети на трибуните, където бе настанена агитката им. Белезите от вандалщината им още могат да бъдат забелязани в сектора за гости.

Надеждата на управата е, че неврокопските им колеги ще потвърдят за пореден път имиджа си на една от най-верните, но и най-културни агитки не само в Югозапада.

За този мач и неговия добър тон на терена ще се грижи елитният арбитър Вихрен Манев, на когото бе поверен нарядът за срещата. За съдията, който ръководи някои от заплетените мачове в елита това ще бъде втори двубой, който ръководи с участието на санданчани, след като на него бе поверено да следи за коректността при гостуването на Стойко Найденов и компания в Разлог преди 3 седмици.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене