Грандиозната ММА гала вечер в Гоце Делчев вече чука на вратата

Международният промоутър ISFA организира втора ММА гала вечер в Гоце Делчев. Зрелищното събитие ще се състои тази при откриването на новата спортна зала „Неврокоп Арена“ в града

Началният час на ММА галавечерта е 19,00, като в битките ще участват едни от най-добрите български бойци. Те ще се изправят срещу състезатели от 5 държави в осем международни срещи.
Две са битките, които привличат огромен интерес:
Валентин Бенишев – европейски шампион по бойно самбо от Казан 2016, се очаква да победи категорично съперника си от Украйна. Бенишев е фаворит и за световната титла по бойно самбо, на шампионата на планетата, който ще се проведе след около месец в столичната “Арена Армеец”.
Стоян Димитров се завръща след 2-годишно отсъствие от ринга и ще излезе в мач срещу Деян Коваленко (Украйна).
Една от очакваните с интерес битки е реваншът между Камен Георгиев и Юри Горбенко.
„От 5 години чакам този реванш и сега ще се състои“, закани се Георгиев в социалните мрежи. „Този път всичко ще е както трябва!“
В категория до 77 кг ще се изправят двама сънародници от топ бойците в България – Красимир Станев срещу Владислав Генов в една от най-оспорваните срещи. И двамата състезатели са показали изключителни умения както в България, така и зад граница.
Официалният кантар на турнира е в пътък в Гоце Делчев, а цената на билетите за грандиозното шоу в зала “Неврокоп” е от 10 лева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене