ВИДЕО: Информационна среща за развитие на селските райони със средства от ЕС се състоя в Гоце Делчев

Срещата в Гоце Делчев е част от програмата за цикъл от информационни срещи на тема: „Актуални възможности за развитие на селските райони със средства от ЕС“. Тя бе открита от Теменужка Стамболиева, управител на Областния информационен център – Благоевград.

Експертът от Областния информационен център  – Благоевград, Янислава Вангелова, презентира пред заинтересованите институции и организации актуалните възможности за  бенефициенти от селските райони по Оперативна програма за развитие на човешките ресурси 2014 – 2020“ и Програмата за развитие на селските райони. Присъстващите научиха, че по програмите може да се кандидатства с проекти на няколко теми: „Развитие на социалното предприемачество“, „Активно включване“, която се отнася за подбор на проекти с единен краен срок за кандидатстване и „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура.

Янислава Вангелова разясни всички процедури за кандидатстване на заинтересовани страни за одобрение на проекти с европейско финансиране по презентираните от нея теми на проектите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене