Местния печат

„Вяра“

С решение на съда: Волен Сидеров брои 8000 лв. за неплатени заплати на бившия атакист №1 в Дупница Методи Стойнев

Бившият водач на атакистите в Дупница Методи Стойнев осъди лидера на „Атака” Волен Сидеров да му брои 8000 лв. неплатени заплати. Присъдата на Сидеров беше наложена със съдействието на действащия председател на „Атака” – Бобов дол Стоичко Стоянов, който свидетелства срещу началника си.

Столичният бизнесмен Атанас Гаров прави нови рибарници на мястото на старото стопанство в Самоков за 15 млн. лв., откриват 20 работни места

Рибна фрма за 15 млн. лв. ще се строи в Самоков. Ще се открият 20 работни места. В общината е постъпило инвестиционно намерение за изграждане на рибна ферма. В съществуващия план теренът е отреден за ваканционно селище.

Помощник-директорът Галя Тонева оглави Второ ОУ „Даскал Димитри“ в Кюстендил, досегашната Анна Вучкова имала само хорово пеене, чакат и Светла Антова да се върне на бял кон

Помощник-директорът на Второ ОУ „Даскал Димитри“ в Кюстендил Галя Тонева е назначена за временно изпълняваща длъжността директор на учебното заведение.

Обзаведоха спирка в Благоевград с мек фотьойл, Гергана Маринова: Екстрата е към билетчето от 80 ст.

Неизвестни благоевградчани сюрпризираха чакащите пътници на възлова автобусна спирка с фотьойл, видя репортер на „Вяра”. Според някои от жителите посланието на доброжелателите, оставили стола, било чакащите автобуса да има къде да посядат, докато той дойде, според други пък – доброто дело било инициатива на кмета Атанас Камбитов, който искал да зарадва по-възрастните граждани.

Годжи и Цветелина Грахич нажежиха градуса на макс за Курбан Байрам в Долно Осеново, изви се най-дългото хоро

Годжи и Цветелина Грахич нажежиха градуса на настроението с хитовете си  за Курбан Байрам в симитлийското село Долно Осеново. Стотици гости и местни се събраха на площада на селото за свещения мюсюлмански празник. Всеки празнуващ отвори своята къща за гости и приятели на празника. Общинският кмет Апостол Апостолов и кметът на селото Бисер Сегменов приветстваха стотиците местни и гости в Долно Осеново за Курбан Байрам, като пожелаха много здраве и хубави поводи да ги събират на площада за празник.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене