Вижте спорните ситуации на мача „Пирин“(Гоце Делчев) и „Германея“, заради които съдиите си навлякоха гнева на фенове и футболисти

РЪководенето на срещата на столичния рефер Иво Андонов на двубоя между двата тима тази неделя възбуди много дискусии

Поради тази причина е нужно някои от ситуациите да бъдат видени и разгледани, за да се види правилни ли са претенциите на неврокопчани за две неотсъдени дузпи. Освен това за пресилена дузпа за гостите, които в пореден мач получават правото да изпълнят 11-метров наказателен удар. Освен това в крайна сметка да се прецени дали съдията е мерил с еднакъв аршин, или ще се оправдае претенцията за това, че е чакал само удобен случай, за да подпре „Германея“ за сметка на трети отбор да отнеме точки в Гоце Делчев. Такива подозрения се появиха, предшествани от информация за това, че от Перник е обещана премия, ако бъде взета поне точка от сапаревобанчани при гостуването в южния град.

Нека обаче не забравяме истината, че в крайна сметка отборът трябва да търси грешката в себе си и да се сърди най-напред на себе си, след като създадоха една дузина положения за гол, но отбелязаха само едно. Да се надяваме да имат повече късмет и по-голяма концентрация в следващите мачове, защото наистина ще са нужни в най-силната от Трета лига в България от всички общо четири.

Първа ситуация

Втора ситуация

Трета ситуация

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене