Хвърляха камъни по дома на обвинените в убийството на Отвертката

вила

Луксозната вилата на Карастоянови, които са обвинени за убийството на Николай Радев – Отвертката, е била атакувана с камъни, пише вестник „Струма“.

Кюстендилският окръжен съд постанови постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража” за тримата мъже, обвинени в убийството на Николай Радев. Срещу 68-годишният Владимир Карастоянов и неговите синове – Николай и Иван са повдигнати обвинения за това, че в съучастие като съизвършители, са умъртвили умишлено Николай Радев, което е тежко умишлено престъпление и за него Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода между 10 и 20 години.

Съпругата на д-р Николай Карастоянов отишла в семейната вила и видяла, че прозорецът на втория етаж е счупен. Тя не посмяла да влезе и веднага се обадила на тел. 112. На място пристигнали дупнишки полицаи. Според тях човекът, който е хвърлил камък по къщата е бил извън оградата.

Карастоянови са заможна фамилия. Бащата Владимир е стоматолог-хирург, Николай е анестезиолог, а Иван е живял и работил в САЩ. Вилата е триетажна, луксозна. Има красива тераса с изглед към Рила. Дворът е в зеленина, има дори шадраван.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене