Французин избра романтиката на Еко селище „Омая“, за да поиска ръката на голямата си любов – българката Сандра

Французинът Пиер Лабие избра да поиска ръката на очарователната българка Александра Цонева в романтичния оазис на известното Еко селище „Омая“, което се намира в община Хаджидимово.

Пиер Лабие признава, че месеци наред търсил в интернет най-подходящото място в България, за да предложи брак на любимата си и накрая избрал за случая именно романтичното Еко селище „Омая“.

И така в петък той по невероятен начин поискал ръката на красивата българка. Галантният кавалер Пиер Лабие наистина успял да изненада Сандра, която и до последния момент не подозирала какво я очаква.

Влюбеният французин положил много усилия и сам подготвил всичко. Предварително посипал с листа от рози пътеката до голямото езеро в романтичния комплекс и напълнил с много рози лодката, пред която с голям букет и с красив пръстен посрещнал любимата си и поискал ръката й.

С любовната лодка двамата прекосили цялото езеро, след което Пиер Лавие завел Александра на романтична вечеря във вип ресторанта на другия бряг. Там изненадите за влюбеното момиче продължили.

Пиер се погрижил за всичко и в ресторанта, като го превърнал в истинска вълшебна приказка – с много свещи, уханни рози и звучащи през цялата вечер нежни френски шансони.

В петъчната вечер вип ресторантът в комплекса работел само за двамата влюбени.

Неочакваната развръзка на кратката й връзка с французина Пиер за чаровната българка била пълна изненада. Тя била толкова изненадана и щастлива от вълшебната приказка, в която се оказала главна героиня, че казала завеетното „Да“ на романтичния младеж едва след като осъзнала, че преживяното не е сън.

Пиер подбрал сам и блюдата за романтичната вечеря с любимата му Александра. Двамата вечеряли сами на свещи в ресторанта, на маса до самия бряг на езерото. Менюто включвало великолепно приготвен фазан от изкусната управителка Тина и заръчан специално от Пиер, гарниран със скъпо бургундско вино.

Пиер и Александра ще живеят във Франция, но си обещали всяка година на 09.09. да се връщат в „Омая”, за да повтарят незабравимия си ден.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене