Внимание с пътуващите групи във Фейсбук! 24-годишна обяви тревога, получи неприлично и опасно предложение за пътуване по трасето Благоевград до София

Във Фейсбук има група, в която младите хора общуват помежду си и се комбинират за пътувания, така че да им е по-удобно и по евтино. Групата съществува отдавна и вече има над 300 членове. Вчера, обаче софиянка, дошла на гости при роднини в Благоевград алармира тревожно за рисковете, които крие пътуването с непознат от групата.
Ани е на 24 години, членува в групата и решила днес да попита някого, дали ще пътува за София. Свързал се с нея 29-годишният благоевградчанин Н. Борисов, който се представил като гастарбайтер в Италия и днес трябвало да се връща обратно, но пътят му минавал през София, така, че любезно и предложил услугата си. В хода на разговора обаче, Борисов недвусмислено и заявил, че по време на пътуването ще се наложи да се отбият за малко някъде. В чата между двамата ясно личи намек и неприлично предложение.
Репортерите ни се свързаха с Ани, която бе шокирана. Тя ни сътрудничи в популяризирането на случилото се, за да предпази останалите в групата и да обяви тревога, около така наречените комбинирани пътувания,които както се оказа, крият сериозни рискове .“ Мили момичета ,не знаете на кого ще попаднете в тази група, добре, че този бързо издаде намеренията си ,иначе не ми се мисли, в какво бих могла да попадна,казва Ани, която ни предостави и чата си с Борисов. Направихме опит Ани да го покани на среща, където да се видят и уточнят подробностите за пътуването, но Борисов / ако така му е името / отказа. Ето чата за съвместното пътуване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене