Топ Преса подарява видеоклип на Христина Маркова!

Сигурно много от вас се питат как се е стигнало до това решение… В интервю за Топ Преса Христина Маркова сподели, че иска да направи нещо ново, а ние решихме да направим един малък жест към нея:

Сега работиш ли върху някакви нови проекти?

– Имам един диск по музика на Светлослав Лобушки, който сама си издадох, но не се разпространява по магазините, по- скоро е за подаръци на приятели. Това са нови песни, които не се представяни на фестивали и са прекрасни песни. И много искам да им направя видео версии за интернет, може да е и нещо по любителски.

Чакай, чакай… как Христина Маркова ще прави нещо любителско? Не може! Познаваме се от 20 години. Ти се приятел на Топ Преса, така че за мен ще бъде голямо удоволствие да направим един хубав професионален видеоклип на една от новите ти песни по твой избор.

– Страхотно, приемам разбира се и съм сигурна, че продукта ще стане супер!

Това е част от интервюто, нищо не бе уговаряно предварително, нашите читатели и приятели знаят, че Топ Преса не е просто вестник. Първото видео което екипът ни направи бе на Георги Гоцев и Иван Гоцев към песента  “Родова Памет”,

втория проект които реализирахме бе на песента „Южно градче“ в изпълнение на гоцеделчевския филолог, писател и журналист Константин Пашкулев. Сега се захващаме за работа и до седмица Христина Маркова ще има ново видео!

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене