НА ВНИМАНИЕТО НА КМЕТА НА ДУПНИЦА! Дайте заплата на Станислав Михайлов от с.Червен брег, дупнишко!

Сигнал до Топ Преса!

Екип на Топ преса посети с. Червен брег Дупнишко. Много хора, младежи и майки на 5-6 годишни деца пожелаха да споделят за една голяма несправедливост. Те се надяват че чрез страниците на любимият вестник на югозапада, кмета на Дупница да узнае и да вземе отношение. Става въпрос за едно младо, будно и много креативно момче от селото Станислав Михайлов.

Момчето работи в отдел „Култура“, кмета Силвия Тодорова му е дала стая в кметството. От 2014 година момчето непрекъснато организира мероприятия, конкурси, благотворителни концерти, събира пари за деца в нужда. “ Прави всичко по силите си да направи скучното ежедневие малко по- забавно за малки и големи“- споделят хората от селото, и всичко това без пари.

В днешния живот такива млади дейни хора трябва да бъдат поне малко стимулирани, единодушни са местните жители. Проблема е, че жена  която е пред пенсия работи, като читалищен секретар. Името и е Сузана Рибарска, която ако от общината в Дупница отпуснат пари тя ги прибира и се тупа в гърдите, присвоява си работата на момчето.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене