Колежката Мариета Димитрова от Blagoevgrad news на концерта „Заедно сме № 1“,

Хиляди се събраха в Княжеската градина в столицата за грандиозния концерт „Заедно сме № 1“, с който беше даден стартът на новият телевизионен сезон. Големият концерт събра на едно място най-големите български изпълнители с лицата на NOVA и зрителите навръх националния празник 6 септември.

1На една сцена се качиха едни от най-добрите български изпълнители –  Любо Киров, Криско, Богдана Карадочева, Дует „Авеню”, Етиен Леви, участниците в X Factor. Заедно с тях на сцената излязоха и популярни лица от екипа на телевизията. Част от шоуто бяха и водещите и репортерите от „Господари на ефира“, които изпълниха песента „Черната овца“, която всъщност и най-много им приляга.

6„Емоциите бяха незабравими. Да участваш в подобен мащабен проект, какъвто реализира Нова телевизия за началото на новия телеизионен сезон , разбира  не се случва всеки ден.“, споделя Мариета Димитрова.

Тя разказа още, че концерта бе изключително успешен , заради усърдната работа на всички организатори и участници. „ Ние бяхме на сцената от 10 сутринта, за репетициите,а излязохме за участие в 22:20,  другите също репетираха цял ден. Денят бе доста натоварен за всички ни, но си заслужаваше, заради цялата енергия и емоция, която получихме от публиката.“, казва още Мариета.

Пред репортер на Топ Преса, тя сподели, че въпреки умората през цялото време са се забавлявали, дори на репетициите. „ По начало нашият екип е страхотен, когато сме заедно, това ни е напълно достатъчно, че да се чувстваме добре. В началото естествено бяхме леко неуверени, защото ние сме журналисти и освен Боби Ваклинов, никой друг от нас не пее, камо ли пред цяла България. Когато на втората репетиция Етиен Леви се качи при нас на сцената и каза: „Абе, знаете ли,че всъщност ви се получава много добре!“, вече бяхме доста по-сигурни в себе си.“, разказа Мариета Димитрова. „ Не знам дали ни се получи, но със сигурност си заслужаваше. Изпяхме една песен, която всъщност олицетворява нас, припознахме се в нея и пяхме от сърце.“, допълва тя.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене