СКАНДАЛ В ТОП ПРЕСА! Уволнен полицай от Копривлен: Спрете да пишете срещу мен, щото ще „платя“ на други медии да ви „подпукат“ и Вас!

Скандално уволнения полицай от от хаджидимовското село Копривлен, реагира остро на сигнал до Топ Преса, публикуван в югозападния таблоид миналата седмица. Костадин Лазаров който е уволнен, заради скандални схеми от МВР, разследван за корупция, за търговия с влияние се свърза с Топ Преса и буквално ни заплаши, че ако не спрем да пишем срещу него , „щял да плати на други медии да ни подпукат и нас“. Какво има предвид, ползвайки глагола „подпукат“, тепърва ще установяваме заедно с компетентните институции, но сме доказали във времето, че не се поддаваме на заплахи и опити „да ни запушат устата“. Вместо да дава отговори измамил ли е хора, притискал ли е хора със служебно положение, той заплашва… Изобщо това ли е похватът на обикновения полицай в последно време – заплахи? С нетърпение чакаме мишката, която ще му прибере парите да го прави на светец, но добре да знае, че документите и свидетелските показания се чуват повече от клеветническите платени писаници…

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА УТРЕ САМО В ТОП ПРЕСА! А ОТ КЪДЕ ТРЪГНА СКАНДАЛА ЧЕТЕТЕ ДНЕС САМО В WWW.TOPPRESA.COM ТОЧНО В 15.00 ЧАСА!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене