Любимата на Пламен Галев бесня в Дупница, паяк вдигна автомобила й

Любимата жена на Пламен Галев – Юлияна бесня в Дупница, след като паяк вдигна скъпарското й возило. Юлияна, с която Пламен няма брак, но има момиченце, направи истински цирк, след като репартриращия автомобил вдигнал Аудито й и одраскал бронята. „Жената крещеше като обезумяла. Наложи се и полиция да дойде. В правото си беше, защото наистина имаше драскотини по бронята“, коментираха свидетели на случилото се. След дълги разправии обаче любимата на Галев, плати наложената й глоба и потегли отново с автомобила.

Дупничани припомнят, че Юлияна има дъщеричка на 5 години от Пламен. Тя самата се е ползвала с протекциите на любимия си, пред блока й дори е имало охрана, когато все още бившите барети пребиваваха в Дупница.

През юли 2011 г. Пламен Галев е признат за виновни за организиране на престъпна група от Софийския апелативен съд и е осъден на седем години затвор. През декември същата година Върховният касационен съд започва разглеждането на делото. Неговото решение е произнесено през май 2012 г. – състав на ВКС с председател съдия Савка Стоянова намалява присъдата на Пламен Галев на пет години, които той трябва да изтърпи в затворническо общежитие от открит тип при първоначален общ режим. Пламен Галев и Ангел Христов са обявени за издирване, след като изчезват преди да влязат в затворническото общежитие.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни. /Монитор

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене