ЕКСКЛУЗИВНО!!! ТОП ПРЕСА се оказа първа и права за пореден път! Анатоли Тонов вече не е треньор на „Пирин“(Гоце Делчев)

Новината бе потвърдена официално от ръководството на отбора, след като двете страни се договориха за начина на напускането му. Нещо, за което първи ние от ТОП ПРЕСА съобщихме

Бившият вече наставник на неврокопчани си тръгва от отбора по взаимно съгласие, уточни членът на управата на тима ван Близнаков.

димитър крушовски

Димитър Крушовски ще бъде времене старши треньор на „Пирин“(Гоце Делчев) до назначаването на титуляр след напускането на Анатоли Тонов

Освобождаването на Анатоли Тонов идва след злополучното гостуване на „Рилски спортист“ вчера, когато гоцеделчевци загубиха с 1:0, без да съумее да впечатли с играта си и без да може да направи някакъв обрат. В крайна сметка имаше възможност да бъде отървано поражението в 90-та минута, когато вратарят изби със сетни сили шут от пряксвободен удар на Георги Самокишев. До това не се стигна обаче и „Пирин“ за една седмица загуби 4 точки, след като миналата неделя направи 1:1 като гост на „Септември“(Симитли), а сега загуби срещу „скиорите“, което доведе до решението на управата да освободи специалиста.

Веднага след обявяването на решението за освобождаването на наставника започнаха преговори с евентуални бъдещи заместници, разкриха още от клуба, без да обявяват евентуални имена. За временно изпълняващ ролята на старши треньор е назначен Димитър Крушовски, за когото това е своеобразно завръщане в тима. Миналата година той водеше отбора почти един полусезон, след което се завърна в школата, която оглавява в момента. Той ще дови отбора и в сряда, когато „Пирин“ посреща „Марек“ в мач за Купата на България. Дупничани идват в Гоце Делчев пък предвождани от треньора на юношите старша възраст Цветан Видински.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене