Сериен изнасилвач на кози дебне безпомощни животинки!

От сериен изнасилвач на кози пропищя разтревожена американска фермерка. Притеснената женица е от щата Флорида и споделя пред света, че неуловим изверг причаква нейните безпомощни добичета и ги малтретира сексуално.

Тя умолява полицията да вземе на сериозно случая и най-после да залови този престъпник, възползващ се така подло от трите добичета, която тя отглежда, съобщават западни издания.

Жената, която твърди, че козите ѝ се станали жертва на изнасилване, се казва Шарън Круз-Печива. По нейни думи мерзавецът дръзнал да задоволи плътските си страсти с нейните козички най-напред миналото лято. И оттогава той системно изнасилвал животните.

Този човек ги похищава и ги насилва. Казвам самата истина, кълне се разтревожената жена пред телевизия WJHG.

Тя се сдобила с козичките преди около пет години. Нейният съпруг имал здравословни проблеми, но пък козето мляко му се отразявало добре, ето защо семейството било много благодарно на животните и се отнасяло с голямо внимание към тях.

Въпреки това тя и мъжът ѝ не могли да опазят животните си от набезите на похотливият козелюбец. През месец април 2015 година животните били отглеждани на километър и половина от семейното жилище. Тъкмо по това време около тях бил забелязан да се навърта подозрителен тип. По думите на г-жа Печина има доказателства, че той е изнасилвал нейните кози.

Жената се оплаква, че многократно е сигнализирала за случаите в полицията, но органите на реда винаги оставали безучастни, защото не приемали думите ѝ сериозно. Въпреки това тя смята, че и други хора могат да подкрепят версията ѝ.

Печина твърди, че изнасилвачът на кози е посягал и на други добичета, поради което техните стопани застават зад нейното твърдение. Въпреки това до момента няма данни мъжът да е бил наказван за злодеянията си.

Няколко пъти звънях на полицията, но вече изгубих надежда и спрях да ги занимавам, защото те не вярват, че съм напълно сериозна в думите си, оплаква се стопанката на обезчестените животни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене