Пирин голф: Про-голфърът Шив Капур опита вкусна питка с мед и сол

Шив Капур и съпругата му бяха посрещнати в комплекса традиционно, по български – с вкусна питка, с мед и сол, след което му бе направен тур из комплекса и голф игрищата на Пирин Голф и Кънтри Клуб.

По-късно Шив Капур връчи трофеите на победителите на Македонския шампионат по голф за 2016-та и бе предизвикан, да изиграят заедно 1-ва дупка на голф игрище Иън Уузнам, от Любомир Костов, заедно и с президента на Македонската голф федерация – Лес Перчевски.  dЛюбомир Костов, част от Българския национален отбор по голф, спечели първото място в Шампионатната дивизия на Македонския отворен шампионат по голф и стана Шампион по голф за България за 2ра поредна година, по време на Държавното първенство по голф . По време на играта, опитът каза своята дума и първоначалният удар на Капур надви и двамата му съперника.

d
Общо 13 се осмелиха да направят заветния удар, но малко бяха резултатите, които се доближиха до този на Капур.

След впечатляващата демонстрация всички участници в турнира, имаха възможност да премерят сили с професионалиста на 9-та дупка на игрище Иън Уузнам. Правилата бяха прости – за да надвият Про-то, топката на участниците трябваше да попадне по-близо до пин позицията, от топката на Капур.

d
В крайна сметка само президента на Македонската голф федерация успя да надвие уменията на професионалния играч и то със съвсем малка разлика.

Капур лично измери разстоянията на двете топки от пин позицията. 3а добрите си голфърски умения, Лес Перчевски бе награден със уикенд за двама в голф комлекс Лайтхаус.

d

Въпреки вълненията и веселото настроение Шив Капур не забрави голфърския си етикет и побърза да поправи марката, която топката му бе оставила върху грийна на 9-та дупка!

d
След вълнуващата демонстрация, всички имаха възможност да се снимат и разменят по няколко думи с професионалния голф играч, също така и да получат автогаф от Капур, върху собствените им голф топки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене