Зейнеб се подлага на разкрасителната процедура на Ким Кардашиян и Деми Мур

ЗейнебСтотици писма чете чаровната репортерка заради новата си рубрика „Мисия красота”

18 март 2014 г. София. На какво са готови звезди като Ким Кардашиян и Деми Мур в името на вечната младост? Отговорите ще даде чаровната Зейнеб в утрешното издание на своята най-нова рубрика „Мисия красота”.Зейнеб 2

На живо в „На кафе” тя ще се подложи на истинска плазмотерапия – известна още като вампирски лифтинг, процедурата е един от най-съвременните и модерни начини за подмладяване и освежаване на кожата. При него се взима кръв от вената, която се подлага на обработка с полезни вещества. Получава се „коктейл” от клетки, който се инжектира в кожата, а резултатът е незабавно възстановяване на увредените тъкани и подхранване на кожата като цяло.

Преди време, в своето риалити, на тази процедура се подложи и самата Ким Кардашиян, с което предизвика доста бурни реакции. Те обаче не само отшумяха бързо, но още по-бързо спечелиха свои последователи – до вампирски лифтинг прибегна Деми Мур, а така също и почти всички дами, стъпили на червения килим по време на тазгодишната церемония по връчване на Оскарите.

Причината обаче, поради която Зейнеб ще се подложи на тази процедура, е не защото има нужда от нея, а защото е част от най-новата рубрика „Мисия красота”, която зрителите на „На кафе” могат да следят всяка сряда. Целта е да бъдат представени най-иновативните и модерни разкрасителни процедури и технологии, като успоредно с това, екипът на предаването ще ни среща и с едни от най-вълнуващите истории. „В началото очаквахме, че зрителите ще ни търсят най-вече за традиционни естетични процедури”, разказва Зейнеб. „Истината обаче е, че ежедневно получаваме писма с много драматични човешки истории. Аз самата вече съм прочела стотици и продължавам да чета нови с всеки изминал ден”, признава тя. Още в първия епизод „Мисия красота” направи щастлива една от своите зрителки – екипът на Гала ще подари усмивка и ново самочувствие на жена с над 90 % разрушени зъби, чието лечение вече започна. „Именно затова нашата рубрика не просто показва най-новото в разкрасителните процедури – много по-важно е, че тя сбъдва мечти”, допълва Зейнеб.

Какво ще се случи в утрешния епизод „На кафе” и как ще изглежда Зейнеб след вампирския лифтинг? Ще засенчи ли репортерката на Нова самата Ким Кардашиян и коя друга дама ще се присъедини към нея?

 

Отговорите – утре в „На кафе”, 09.30 ч. по Нова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене