Банско не отива като обречен срещу ЦСКА-2, търси първо попадение в шампионата

Тимът на „козлите“ проведе пълноценна подготовка като на днешното съботно последно занимание бе определена групата за мача

За София ще пътува Милен Лефтеров, който все още има болки, след като се контузи преди 7-8 дни, но в крайна сметка при нужда е готов да помогне на своя отбор. Централният защитник Мурад Ибраим до четвъртък имаше проблеми с равновесието след сблъсъка по време на мача срещу „Ботев“(Гълъбово) с вратаря им Мирослав Радев миналата събота. Йордан Юруков е вече напълно готов и е зареден с амбиции да отбележи дори и гол срещу бившия си отбор.

„Време е вече да отбележим първия си гол и да счупим каръка от голова суша. Стане ли това ще спечелим и първите си три точки от началото на първенството на втора лига. Общо пет тренировки сме планирали да проведем до неделния двубой. В защита и халфовата линия нещата са на много добро равнище, но ни липсва класа в завършващата част на удара. Именно на това наблягаме по време на заниманията за да бъдем най-после на нужното равнище срещу отбора на ЦСКА-2. Разузнаваме по свой начин играта на армейците“, сподели Иван Топузов от треньорския щаб на Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене