ЕКСКЛУЗИВНО САМО В ТОП ПРЕСА!!! „Пирин“(Гоце Делчев) победи „Беласица“ с 0:2 и продължава напред в турнира за Купата на България

Неврокопчани бяха безапеационни на стадиона в с. Коларово, а двете попадения във вратата на домакините бяха най-малкото, което можеха да направят

Чест прави на футболистите на двата отбора, че играха и се опазиха на терена в петричкото село, където бе заявена срещата. Независимо от усилията на домакините да осигурят условия за игра, тревното покритие не бе никак качествено и по-скоро приличаше на зле стопанисвана ливада, отколкото на съоръжение, където да се играе футбол.

Иначе „Пирин“(Гоце Делчев) съкруши съперника само за 8 минути, след като и двата гола паднаха през преди почивката. Те бяха дело на изигралия първи минути за гоцеделчевци през тази година Георги Калайджиев в 27-та минута от пряксвободен удар, а 35-та Георги Самокишев затвърди добрата си форма с отбелязването на гол вече в трети пореден мач, след като засече една топка след центриране от ъглов удар. Преди това капитанът на „Пирин“ бе поразил по веднъж мрежите на „Хебър“ и „Свобода“(Пещера) в двубоите за шампионата.

След почивката хората на Анатоли Тонов можеха да направят преднината си по-внушителна, но Борислав Хазуров, Радослав Моллов, Борислав Шабанов не успяха да се разпишат. Преди това през първото полувреме те имаха също пропуски заедно с Георги Калайджиев и Георги Самокишев. Съдията освен това пожали „комитите“, след като не отсъди дузпа за спъване на Борислав Хазуров в наказателното им поле. Домакините пък имаха единствено чисто голово положение, но нацелиха гредата зад вратаря на „Пирин“. Така играчите от Гоце Делчев повториха резултата от предишната година пак на този стадион и пак в този турнир срещу „Беласица“.

ПОВЕЧЕ ПОДРОбНОСТИ ОЧАКВАЙТЕ ТУК, НА САЙТА НА ТОП ПРЕСА!!!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене