Марио Балотели не бе пожелан и от малък италиански отбор

Обявяваният като един от най-перспективните играчи на Италия продължи с пътя си надолу в професионален план

Пътят му в низходяща посока продължава с пълна сила и след като преди време беше трансферна цел на почти всички европейски грандове, сега не може да си намери отбор. Стигна се до варианти да е предлаган на скромни тимове от Серия „А“, но въпреки това не успява да си уреди трансфер.

Така се случи и с шефовете на Сасуоло, които се оказа, че не желаят да привлекат в тима Балотели, за което свидетелства генералният директор на клуба Джовани Карневали.

Той уточни, че Супер Марио е бил предложен на „черно-залените“ от агента му Мино Райола, от клуба са разгледали внимателно офертата, преценили са ситуацията и са отказали варианта с привличането му.

В момента Марио Балотели е ненужен в Ливърпул, където не го смятат за жив, а от клуба от Висшата лига на Англия търсят усилено отбор на нападателя. Независимо от скромната си история в Серия „А“ – само 3 години, основаният през 1920 година клуб не пожела да се възползва от евентуалните рекламни ползи, които може да извлече от привличането на скандалния бивш национал на Италия  С това ясно демонстрира, че играчът просто не е желан дори и от малките. основната причина е непостоянният му нрав, а не толкова прекалено високите финансови изисквания, както напоследък някои говорят.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене