Четирима членове на БСП хвърлиха членските си книжки! Вижте кои са те

Тодор Огненски

Четирима членове на БСП от дупнишкото село Бистрица вчера хвърлиха членските си книжки. Собственикът на вила за гости в с. Бистрица Спас Михайлов, управителят за Югозападна България на голяма столична охранителна фирма Тодор Огненски и двамата му синове – Димитър и Иво, отидоха лично в централата на БСП в Дупница и обявиха намерението си да напуснат партията.

„От 26 години членувам в БСП. Децата ми преди 5 години също станаха членове на партията. Разочарован съм и затова и тримата напускаме партията”, заяви Т. Огненски. „По време на избори лидерите на партията ни ухажват да работим с пълни сили за победа. Обещават неща, които след това не изпълняват. Заедно с нас напуска партията и Спас Михайлов. И той е дългогодишен член на БСП и е разочарован от партийните ни лидери и напуска. Очакват се още оставки от членове на организацията на БСП в село Бистрица. В деня на рождения ден на сина ми Иво взехме решението да напуснем БСП и отидохме в централата”, заяви Т. Огненски.

Спас Михайлов е един от успешните бизнесмени в селото. Преди няколко години отвори къща за гости в центъра на селото, има и фирма за алуминиева дограма.

Тодор Огненски в зората на демокрацията имаше цех за банички, който той отвори на първия етаж на къщата си в с. Бистрица. От 10-ина години се занимава с охранителна дейност. Дядо е на две внучета, които са кръстени на него – Теодор и Теодора, от двамата му синове.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене