(ВИДЕО) Танцьор от Ансамбъл „Пирин“ предложи брак на певица пред многохилядна публика във Франция

С предложение за женитба завърши турнето на ансамбъл „Пирин“ във Франция. Емблемата на Благоевград завладява Франция с български фолклор и характерни за Пиринския край песни и танци, а турнето ще остане завинаги в сърцата на двама от изпълнителите на легендарния ни ансамбъл.

Точно на големия християнски празник Успение Богородично на 15 август  танцьорът от ансамбъл „Пирин“ Михаил Аладжов направи предложение на приятелката си Славина Пулева, която е певица в ансамбъла.

Предложението дойде след края на танцовия спектакъл, който благоевградчани изнесоха пред хиляди фенове на родния фолклор в Монтоар. Когато ансамбъл Пирин приемаше заслужени аплодисменти пред всички на сцената застанаха Славина и Михайл, който на колене поиска ръката й. Изненадата за младата певица беше замислена от Михаил с помощта на целия състав на ансамбъл „Пирин“.

„На един от най-хубавите християнски празници казах „Да“ на най-прекрасния мъж в живота ми, пред повече от над две хилядна публика!!!! Обичам те безкрайно много любов моя!!!!! Благодаря тиии!!!!“, написа във фейсбук профилът си Славина и поздравите към младото семейство заваляха.

Припомняме че емблематичния за Благоевград и България ансамбъл Пирин се включи във фестивално турне на CIOFF – UNESCO, което се проведе във Франция, по покана на председателя на Международния фестивал за традиционна музика и танци – Монтоар, Франция Филип Пруст. От 27 юли до 17 август Ансамбъл „Пирин“ посети три града с грандиозно турне – Maintenon (Ментенон), Felletin (Фелетин) и Montoir (Монтоар) и навсякъде заслужи бурните аплодисменти на хиляди французи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене