Ексклузивно в Топ Преса! От мястото на инцидента: Ето колата, която бутна 20 – годишното момиче вчера в Гоце Делчев (СНИМКА)

Редовния читател на toppresa.com, Борисалв Стайков, изпрати ексклузивна снимка от мястото на инцидента в гр. Гоце Делчев вчера, където 57 – годишен шофьор блъсна момиче от с. Мосомище на пешеходна пътека. Нека припомним, че в резултат на инцидента, момичето е получило охлузна рана на лявото коляно, но за щастие нищо по – сериозно и е освободена за домашно лечение.

Тук е важно да се уточни, че в сигнала, пристигнал в нашата редакция, се споменава, че провинилия се водач се е държал арогантно и нагло е избягал от мястото на инцидента. Какво правим сега? Не трябва ли по – строги мерки за такава напаст на пътя. С лека ръка можем да подминем и това. Да, радващо е, ако може да се каже така, че при инцидента няма тежки последствия, но утре може да стане по – страшно. Утре може да си ти, утре може да е твоето дете. Засилен контрол, мачкане на такива хора, без компромис… Иначе става страшно!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене