ЕДНА ЩУРА СВАТБА! Кортежът на премиера спря тържеството за 30 минути, булката с кецове

кортежа на Пламен Орешарски

Премиерът Пламен Орешарски се озова на сватба без да е канен. Действието се развива на 3-ти март. Тогава кортежът на министър-председателя спира сватбата на Антония и Иван, съобщи Нова телевизия.

Двойката и 120-те им гости остават на пътя за Бузлуджа за около половин час. Сватбарите продължават напред чак след като колата на премиера минава покрай тях. В тази сватба няма нищо обикновено. Младоженецът влиза в дома на булката със стълба през прозореца.

Булката носи кецове.булката с кецове

Иван и Антония искали да подпишат на ски пистата на Бузлуджа. Липсата на сняг обаче променила плановете. Резервният вариант бил навеса на една от околните хижи.

Когато хора от сватбената агенция тръгнали към мястото, за да украсят заслона, били спрени от полицаи. Сватбарите се изненадали. Разбрали, че премиерът е избрал да стигне до Шипка, минавайки през Бузлуджа. Затова и пътят бил отцепен, пише „24часа“.

След половин час хора на пътя, пред месинговия поглед на Димитър Благоев, сватбата продължила. А младоженците избрали датата 3-ти март заради патриотизма на Иван и руските корени на Антония.

Иван и Антония

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене