СКАНДАЛ!!! Огорчен Димитър Наков също каза „адио“ на „Беласица“

Един от най-авторитетните футболисти в най-ново време на Петрич си тръгна, както това направи и треньорът Ангел Станков съвсем наскоро

Натрупалият сериозен професионален опит в „Славия“, „Родопа“(Смолян), „Беласица“, „Пирин“(Благоевград), „Спортист“(Своге), Монтана, „Видима-Раковски“ и „Пирин“(Разлог) футболист бе със статут на помощник-треньор в третодивизионния „Беласица“ Той показа отличен синхрон с доскорошния треньор на отбора Ангел Славков, който също си тръгна от отбора, но преди две седмици. Причината бе същата, поради която Димитър Наков също напусна отбора – разминаване в договорените параметри и условия за работа с новата управа, която пое клуба в началото на юли съдбините на отбора.
В момента рестриктивните мерки на вече настоящите управници поставят под въпрос бъдещето на отбора, в който футболистите негласно за момента изразяват съпротива. Недоволни от случващото се пък феновете на тима алармират чрез ТОП ПРЕСА да не допуснат да се повтори и в „Беласица“ сценарият от „Вихрен“(Сандански). Както е известно тимът на съседите нашумяс бягството на петима основни състезатели в навечерието на сезона, а се оказа в основата същият мотив. Привържениците на „комитите“ дадоха да се разбере, че ори такъв сценарий проблемът за новите ръководители наистина ще бъде сериозен и ще бъдат използвани всички разрешени средства, за да се случи това.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене