ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Внимавайте този петък, в никакъв случай не взимайте важни решения!

Луната е в знак Стрелец, но образува квадрат с Венера. Заради този напрегнат аспект, ставаме по-капризни. При общуване с жени, бъдете много внимателни, защото може да се скарате без причина.

Преминавайки през знак Стрелец, Луната носи философска нагласа на хората. Не се учудвайте, ако забележите в другите прояви на демонстрация на компетентност. Почти всеки се опитва да ви убеди в нещо. Вслушвайте се, може да научите нещо полезно и интересно, съветва астрологът Ивелина Пенчева.

„Активността също се засилва. Благоприятно време за интелектуална и научна работа, за уреждане на юридически дела. Днес не трябва да се взема нещо, което е загубено от други хора“, предупреждава астрологът, цитирана от пик.

„В 10-я лунен ден, който ще продължи до 15:41 часа, не се препоръчва уединение. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. За здравето е един от най-благоприятните дни, когато даже при най-безнадеждно болните се подобрява самочувствието. Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности“, добавя Ивелина Пенчева.

„11-ят лунен ден е един от най-позитивните и енергийно мощни дни. Възможно е да се осъществят всякакви планове и замисли с възможно най-малко загуба на сили. Спокойно може да потеглите на дълго пътуване. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си. При поява на всякакви здравословни проблеми, да се вземат незабавно мерки“, съветва астрологът.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене