Издадоха карта на цицомана!!! Според някои така може да се реши проблемът с резултатите от матурата по география!

Тя е дело на английското издание Independent, чийто издатели най-сетне удовлетвориха този тип интерес

На него в контрастни цветове е показано по географски области какъв е размерът на гърдите на дамите. Естествено и очаквано с най-малка чашка сутиен (оцветените в жълто) се снабдяват дамите от обитаващи Далечния изток, Китай, Индокитай и островите около тях, а така също и в някои държави от Африка.

С най-големи „възможности“, с „най-големи балкони“ и т.н, пък могат да се похвалят дамите от необятната Русия, както и тези, живеещи в Скандинавия, както е видно от картата (оцветено в зелено).

Това си е един истински пътеводител на съвременния мъж! Нещо наистина готино, което да обобщи и да отговори на много мъжки въпроси, а защо не и за жените. Според източници на ТОП ПРЕСА някои представители на мъжкия пол вече съвсем практично подхождат към картата и вече планират следващата си почивка според нея. Според други наши източници, това може да се окаже отличен начин да се решат проблемите с матурата по география и да се вдигне успехът по тази учебна дисциплина. Момчетата от Independent показват как, снабдявайки картата с много простичка легенда, която и загорял осмокласник може да разчете.

Зелено – добре, жълто – зле! Това е, което е добро за нас като българи е фактът, че в у нас сме в лилаво, което значи, че жените ни се ползват с отлично реноме, що се отнася до гръдната си обиколка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене