И Костадин Марков се отметна от дадената на „Вихрен“ дума. Тимът играе за максимума срещу „Ботев“(Ихтиман)

37-годишният ветеран постави в патова ситуация старши треньора Стойко Найденов, който се оказа само с 15 футболисти преди старта на първенството

Футболистът, който направи име в няколко отбора от „А“ и „Б“ група, се отметна от обещанието си само 24 часа след дадената на санданчани дума, че ще се завърне, за да помогне за запълването на дупката, зейнала след напускането на петима играчи. Нападателят бе картотекиран за тима от балнеокурорта, но реши да приеме офертата на новака в „Б“ група „Левски“(Карлово), откъдето лично старпи треньорът му Красимир Манолов го покани, подплатявайки офертата си и с примамлива финансова инвестиция. Това и перспективата поне още година да поиграе професионален футбол накарали Костадин Марков да приеме предложението. За разлика от останалите бегълци обаче той чинно разговарял с треньора Стойко Найденов и изпълнителния директор Радостин Станев, за да ги уведоми за решението си.

Добрата новина е завръщането на Стоян Манолски, който, след като направи две тренировки с отбора на „Марек” и реши да се завърне при стария си наставник, който въпреки нанесената обида го прие отново и му даде шанс да облече фланелката на „Вихрен”.

На мястото на  заминалите за Симитли Николай Стоилков, Кирил Домозетски, Венцислав Стоянов и Свилен Златанов, а така също десният защитник Илиян Митрев, който подсили подсили отбора на „Литекс” (Ловеч) вече има и заместници.  Милен Стоев, Илия Каталски, Васил Захариев, Александър Русков и Георги Владимиров са възможностите за запълване на сериозната празнина.  „Който може за три дни да изгради нов отбор след напускането на шестима футболисти, да заповяда. Аз съм оптимист и се надявам въпреки обстоятелствата да покажем на какво сме способни, макар и с по-млади момчета. Така е при отборите, изградени от футболисти аматьори. Независимо от всичко се надявам с момчетата, които останаха в Сандански, с разнообразна и качествена игра да победим отбора на „Ботев” (Ихтиман) и да зарадваме феновете си с първи домакински успех.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене