ХОРОСКОП ЗА 12 АВГУСТ

ОВЕН
Днес Овните са с добро самочувствие и това би могло да допринесе и за успешен петък. Характерно е усещането ви за стабилност и възможност за справяне, но не бива да бъдете агресивни и да налагате мнение в общуването с околните. С такова поведение в контактите е възможно да пропуснете шанса си. Бъдете внимателни!

ТЕЛЕЦ
Петък се характеризира за Телците с добри съобщения, някои от които са със съдебно естество. Благоприятен изход от дело. В службата обаче не е изключено да имате неприятни емоции и ако действате под тяхно влияние, е сигурно, че ще си навредите. Опитайте повече въздържаност и не взимайте крайни решения.

БЛИЗНАЦИ
Доста напрегнати са Близнаците и някои ще се чувстват като туширани от проблемите си. Действително програмата ви за деня е много натоварена, но паниката е най-лошият помощник за този ден. Опитайте се последователно да отхвърляте задачите си и не се напрягайте непременно да се справите с всичко.

РАК
Събитията в петък ще ви върнат към стар професионален проблем, чието разрешаване може да бъде извършено само от вас. Необходимо е да се решите да действате, преди да е изминало още толкова време. По някакъв начин той е свързан и с дома ви. За работещите в сферата на производството е необходима съсредоточеност.

ЛЪВ
Хубавият петък на Лъвовете ще бъде помрачен по някакъв повод, който лично ви засяга. Някои от вас вероятно ще присъстват на нежелателни церемонии във връзка с близък или приятел. Бизнесмените може да имат дребни проблеми с партньорите си, в същото време ще ви бъде направено изгодно предложение.

ДЕВА
Днес мнозина от Дева ще се зарадват на благосклонното отношение на влиятелен човек, който ще приеме молбата им за подкрепа и помощ. Онези, които скоро са имали съдебно дело, ще получат известие, че са го спечелили. Денят е благоприятен за делово пътуване и провеждане на преговори. Във финансово отношение ще възникнат неочаквани проблеми.

ВЕЗНИ
Везните се чувстват добре в петък, а причините освен физически са и психически за мнозина. Има и такива, които са в период на равносметка, която поне засега не говори в тяхна полза. Деловите и социалните ангажименти са в по-добра светлина и предоставят известни предимства. Петък е лош ден за пътуване.

СКОРПИОН
Петък е хубав ден за Скорпионите от гледна точка на справяне с деловите задачи. Това е еднакво валидно както за професионалистите, така и за бизнесмените. Неприятностите са свързани с пари за много от вас. Ще е най-добре днес да не се ангажирате с подобни дела. Успехите са отредени на вашите контакти. Срещите ви днес са от особено значение за вас, реализирайте ги.

СТРЕЛЕЦ
Мнозина от Стрелец дължат своето лошо настроение на големия си емоционален заряд. Най-често става въпрос за любовна мъка. Други обаче са неизменно на работното си място и ще бъдат доста продуктивни днес. Не се препоръчва работа на онези от вас, които са разсеяни в професията. Възможно е да последва крайно неприятна ситуация, в която ще събирате нерви и ще си навредите. Срещите ви днес са от особено значение за вас, реализирайте ги.

КОЗИРОГ
В петък всички от Козирог е хубаво да избягват споровете и конфронтациите на работното си място. Сигурно е, че ще изпуснете нервите си и ще последват големи неприятности. Добро развитие имат контактите от делови тип. За мнозина ще последват съблазнителни предложения. Сферата, до която не трябва да се докосвате, е финансовата. Не предприемайте никакви парични операции, днес сте разсеяни.

ВОДОЛЕЙ
У мнозина Водолеи днес надделява вътрешното противоречие, което ги прави нестабилни и дори пречи на логичното мислене. В много случаи причината е липса на пари. Но това е въпрос, който днес няма да ви затрудни като разрешение. Неочаквано за самите вас ще получите известна парична сума от приятел, с когото ще се видите. Той ще ви върне заем, с който сте подпомогнали бизнеса му.

РИБИ
Петък е благоприятен за повечето от Риби. Денят ще бъде твърде успешен като професионална реализация. Възможно е някои от вас да понесат незаслужени упреци, но скоро положението ще се изясни и позициите ви ще бъдат непоклатими. Успешно ще се развият обществените ви контакти и ще получите съблазнително предложение. При работа с администрации днес се въоръжете с търпение, очаквайте спънки. Най-сигурният начин е да потърсите помощта на приятели, а някои могат да се надяват на подкрепа от страна на колеги.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене