ФИЛМ НА УЖАСТИТЕ ПОСРЕД НОЩ! 2-ма нападнаха с юмруци мъж докато спи, избиха му зъбите и го оставиха да лежи в локва кръв

Двама души нахлули посред нощ и пребили зверски перничанин в дома му в кв. „Църква“. Екшънът се разиграл около към 1,30 часа тази нощ. Неканените гости се нахвърлили на още сънения 35-годишен домакин с юмруци и ритници. Пребитият дължал пари на нападателите и те решили да си ги получат със сила. От жестокия побой на жертвата били избити зъбите. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ „Рахила Ангелова“ в Перник.

След подадения в полицията сигнал са извършени оперативни-издирвателни действия, при които полицаите задържали единия от нападателите – Людмил Димитров, известен с прозвището Люси Попо. Той е криминалнопроявен, известен е с нанасяне на средна телесна повреда, телесна повреда на длъжностно лице, закана, отвличане, кражби и унищожаване и повреждане. Осъждан е с влезли в сила ефективна присъда и пробация.

Вторият нападател е известен, но в момента се укривал и полицията го издирва. Той също е криминалнопроявен, основно с кражби. Под ръководството на Районна прокуратура – Перник е образувано дъсъдебно производство и процесуално-следственит действия продължават.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене