Местния печат

„Вяра“

Шок! 27-год. Феим Салъхов от Огняново почина в съня си, намериха го родителите му

27-годишният Феим Салъхов от гърменското село Огняново почина в съня си. Трагичният инцидент станал в нощта на вторник срещу сряда, а безжизненото му тяло било открито в ранните сутрешни часове вчера от родителите му.

Напрежение! Бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев хвърли оставка от Изпълнителното бюро на БСП, не иска ген. Радев за президент

Бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев хвърлил оставка на бурно заседание на Изпълнителното бюро на БСП. Това се случило във вторник, като форумът продължил повече от пет часа, оставката си депозирал и Юрий Асланов.

Пенсионерът Атанас от Сандански си сряза вените и се наръга с нож след скандал за пари

67-годишният Атанас Танев от Сандански сряза вените на двете си ръце и нарани гърдите си с нож. Инцидентът стана в понеделник около 10,30 ч. в дома му в курортния град след битов скандал за пари.

Дъщерята на известен музикант – Естира Емилова от Кюстендил, изчезна мистериозно след връщането си от Германия, в махалата: Откраднали са я за булка

15-годишната Естира Стефанова Емилова от ромския квартал „Изток“ в Кюстендил е в неизвестност от 8 август, съобщиха от полицията. Момичето, което е напуснало дома си в 23,30 ч., е обявено за издирване.

Дупничани започнаха да бутат незаконните си гаражи в жк „Бистрица”, оставят планини с боклуци

Собственици започнаха премахването на гаражни клетки в района на жк „Бистрица” в Дупница, съобщиха от общината. По думите на служители собствениците оставят след себе си доста боклук. Голяма част от отпадъка е очевидно бил непотребен в гаражите и оставян в междублоковите пространства, констатираха от общината. На два пъти след сигнал на жители на квартала се налага извозването на оставения боклук да се извършва от служители на общината.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене