Ванга за Украйна – тайно пророчество

Ванга

На неизвестно все още пророчество на Ванга за Украйна се натъкнаха Мистериите на вестник „Стандарт“. То е дадено преди около 22 години пред жител на Киев. Пророчеството ни разкри тези дни варненският сензитив Мариана Стефанова. Тя пътува често до Киев, където в тяхното тв риалити за феномени „Битва екстрасенсов“ (Битката на екстрасенсите-б.р.).

Мариана разказва, че била удивена да научи, колко много украинци са посещавал приживе всевиждащата българка. „Всеки четвърти над средната възраст е ходил лично при Ванга“, споделя впечатленията си Мариана. Тя имала работа в местна банка и там охранителят, възрастен човек, като разбрал, че е българка, веднага отворил дума за пророчицата. „Ходил преди много време. Казва, че тя им помогнала с жена му да си имат деца, тъй като били бездетни“, споделя Стефанова.

В друг показателен случай шофьор на такси също се отдал на спомни за пророчицата. „Алексей се представи. Каза, че навремето брат му бил важна клечка. Като отишъл при Ванга, тя му рекла, че ще му хвръкне главата. Алексей си помислил, че нещо в службата ще го порежат. А то се случило злополука, при която брат му наистина е обезглавен“, преразказва чутото Мариана. Именно таксиджията разкрил и още нещо, което му доверила пророчица в Рупите. То се отнасяло за бъдещето на украинския народ. „Ще плащате дълго време и децата си ще дадете, но после мир и любов ще има. Много тежко ще ви бъде, докато не се помирите и обедините. Няколко месеца ще сте между небето и земята. После една планина ще се премести…“ Последното изречение Мариана не го разбрала, но е твърде възможно да се отнася за отцепването на Крим.

В други свои пророчества Ванга говори как ще завърши борбата между САЩ и Русия за надмощие. Според визията на всевиждащата българка до не по-късно от 2040 година Русия ще измести Америка. Тогава безконтролното печатане на банкноти без покритие щяло да спре, кризите ще се преустановят и над света ще има мир и благоденствие. „Сега Русия се нарича Съюз. Но ще се върне старата Русия и ще се казва като при свети Сергий. Нейното духовно превъзходство ще признаят всички, включително и Америка. Това ще стане след 60 години. Преди това ще се сближат три страни – Китай, Индия и Русия ще се съберат в една точка“, предрича Ванга в разговор с Людмила Живкова през 1979 година. Думите на пророчицата обаче карат мнозина да се съмняват в политическа пропаганда. Но и след промените от 1989 г. сляпата жена продължава да дава сходни прорицания.

Пред своята племенница тя многократно предупреждава – „Да не разваляте дружбата с Русия. Дядо Иван, а не брат Джон е спасението“.
Пред вицепрезидента на руския Съюз на предприемачите Юрий Сахаранов, през април 1996 година Ванга предрича в аванс процесите, които текат в момента, а именно връщане на територии“… Русия, ще се завърне с ново лице. Русия няма да се отклони от пътя на реформите, които накрая ще превърнат страна силна и могъща. Републиките ще върнат към Русия“.

Потвърждение, че бъдещето е такова, каквото го е виждала даровитата българка, откриваме в прорицанията на Едгар Кейси. Наричан спящия пророк, той също получава доста точна информация от оста на времето. Според него кризите, които САЩ изнася навън с безконтролно печатане на долари и войни, ще стигнат своя връх. В този критичен момент „най-голямата надежда за света ще дойде от руското религиозно развитие“.

През 1944 година Кейси в транс заявява, че свободата, с която САЩ ще парадират в бъдеще, ще бъде маскирано робство. То ще заслепява умовете и очите на хората. Целият свят ще започне да страда, отклонявайки се от божиите закони. „Спасението на света ще дойде от Русия, но не от комунистите и болшевиките. От свободата. Принципът вече е роден. Ще минат много години, докато той кристализира. От руското религиозно развитие ще дойде спасението на света“, предсказва Кейси. По това време Китай щял да стане люлка на християнството. Това време било отдалечено според нашите разбирания за време, но било само един миг в сърцето на Бога. /БЛИЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене