Скандал в най-новото село в региона – Попови ливади!

Собственик на парцел разкопа път и ограничи достъпа на собственици до вилна зона. Сигнал до информационна агенция TopPresa.com постъпи преди малко от собственици на вили намиращи се в най-новото село в региона Попови ливади, под Пионерския лагер.
Нов собственик на имот разкопава пътя и претендира, че част от пътя към техните вили е негова собственост. Това е в разред със закона, защото на път не може да се посегне, твърдят собствениците на вилите в района.
Чрез Топ Преса те искат да отправят сигнал до Община Гоце Делчев и до всички компетентни институции, за да се спре това безумие.
Дни след като тази статия излезе в информационна агенция www.toppresa.com и никоя институция не взе марки по темата, всички собственици на имоти и вили в региона се събраха на място и взеха решение сами да въдворят закона. Прокопаната част от пътя беше зарита собственоръчно от тях, а успоредно с това е подготвян и колективен иск срещу собственика, опитал да заграби пътя и срещу фирмата, която тресирала имота, позволила си да наруши закона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене