Банско привлече още един футболист

Тимът от зимния курорт си осигури услугите на Марио Димитров, който може да се окаже последното ново попълнение в отбора през настоящия трансферен прозорец

Играчът бе взет в последния момент да помогне на „козлите“, които определено изпитват проблеми в нападение и тимът им повтаря миналогодишни пропуски в завършващата фаза. Това се видя особено ясно по време на двубоя срещу „Етър“(Велико Търново), когато липсата на изявен нападател бе повече от очевадна.

Футболистът се присъединява към Банско като свободен агент, след като изтече договорът му със „Спартак“(Плевен), а новият не задоволи неговите претенции.

Иначе за Марио Димитров това ще бъде негов втори период в неговата кариера в отбора от зимния курорт, след като преди време също обличаше неговия екип. Тогава обаче той реши да предприеме друга авантюра и замина.

Сега той ще бъде опция за решение на проблемите в нападение, където нещата изглеждат доста объркани. Явно напускането на Борислав Хазуров и номерът, който погоди в последния момент Благой Наков доста сериозно са ударили схемата на отбора, който изглеждаше на моменти дезориентиран срещу „Етър“ тази събота в първия кръг на шампионата. Марио Димитров се очаква да дебютира по-вероятно след 10-ина дни, т.е пропуска гостуването на „Ботев“(Враца), но ще е готов за адашите от Гълъбово. От друга страна надеждите Йордан Юруков да оглави атаката, ще трябва още малко да почакат реализация, след като бившият футболист на ЦСКА има да наваксва в тренировките и не може да изкара цял мач.

За момента се възлагат надежди на Георги Фикийн и Цветан Варсанов въпреки непривичната им позиция да бележат, които се очаква да бъдат титуляри и тази събота, както бе предната срещу великотърновци.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене