Зам.-председателят на ДПС Хасан Азис на обиколка в Пиринско, първо се срещна с кмета на Белица

Заместник-председателят на ДПС и кмет на Кърджали Хасан Азис е на обиколка в Благоевградска област. Той е придружаван от кметове на населени места в община Кърджали.

За първата си визита в региона Азис избра Белица, където се срещна с кмета Радослав Ревански. Зам.-председателят на ДПС, който лично управляваше автобуса с управниците от Кърджалийско, паркира тази сутрин пред сградата на общинската администрация в Белица.

На работна среща в кметството градоначалниците обсъдиха възможностите за сътрудничество между двете общини, както и между двете области като цяло, след което всички си направиха снимка за спомен.

Азис се запозна с инфраструктурните проекти, които се осъществяват от новия кмет на Белица Радослав Ревански, като го поздрави за инициативността и усилията му за развитие на общината.

Делегацията от община Кърджали ще отседне в хотел в Банско, а на следващия ден ще посети и други общини в региона, управлявани от кметове от ДПС.

Това е част от обиколката в цяла България на новото централно ръководство на партията, което си е поставило за цел да бъде близо до хората.

От своя страна Ревански изрази задоволството си, че пръв е бил домакин на поредицата от срещи. Той обеща да върне визитата в Кърджали заедно с цялото ръководство на Община Белица.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене