Кадри от горещото лято на Маргарита Бербатова!

2Силвия СТОЯНОВА

Майката на Дими­тър Бербатов – Мар­гарита, наруши уе­динението си след развода й миналата година и реши да се повесели. Тя се за­бавлява с песните на Васил Найденов, който е добър нейн познат.

Маргото пътува специално от Бла­гоевград до София, за да посети негово участие. Тя бе сред щастливците, които слушаха изпълнения­та на Кеца край Пан­чаревското езеро. Тя си купи билет от 60 лева за големия му концерт при ресто­рант „Лебеда“.

Маргарита прис­тигнала без компа­ньон, но в отлично настроение. Мнозина от светските персони се надява­ли най-на­края да я видят с митич­ния мъж, спряган за нейно га­дже. За по­реден път остават с пръст в уста. С нея е един­ствено приятел­ско семей­ство. След края на концерта майката на Бербо се видяла с Васил Найденов. Двамата погово­рили и си направили снимки за спомен. От тях се виж­да, че тя е в отлична форма и със завиден тен.

Според съгражданите й от Благоевград, той е добит по плажовете с Гърция. Марго­то често отскача до южна­та ни съседка, като според слуховете е придружавана от новия мъж в живота й. Тя прави всичко възмож­но да запази в тайна само­личността му и избягва да се показва с него, тъй като в съгражданите й бързо ще разнесат мълвата кой е той. Именно затова е избрала да почиват заедно в Гърция. Вероятността някои да ги познае там е минимална.

„Тя иска да живее спокой­но и да не се шуми около личния й живот, за да не на­вреди на Митко“, разказват съгражданите й.

Преди време се появи ин­формация, че мъжът до нея е председателят на Зонал­ния съвет на БФС – София Валентин Чакъров. Бербато­ва побърза да отрече слухо­вете.

„Трябва да умра ли, за да спре помията срещу мен?! Моля ви! Да, познавам се с Вальо, но какво от това. Само приятели сме и нищо повече! Знаем се от едно време, защото бяхме съуче­ници в Благоевград. Не сме любовници – това е самата истина!“, обяви тогава вбе­сената Маргарита.

Явно тя е използвала именно познанството си с Чакъров, за да уреди по-мал­кия си син Асен на служба в БФС. Както „България днес“ писа, той бе назначен за де­легат в Зоналния съвет към БФС след завръщането си от няколкомесечен гурбет в Гърция. Неговата задача е да оценява работата на съ­диите, които ръководят ма­чове в аматьорския футбол, както и на деца и юноши. Братът на един от най-из­вестните родни футболисти е издържал успешно необ­ходимите изпити и вече по­лучава наряди от Зоналния съвет на БФС в София.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене